Anna

Moi! Olen kotoisin vanhasta sahakaupungista Martinniemestä. Vuonna 2014 muutin Rovaniemelle opiskelemaan ja opiskeluajan kuluessa olen tänne myös kotiutunut. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja lisensoitu personal trainer ja voimavalmentaja (Trainer4You).

Olen motivoitunut kuntosalilla puurtaja ja jaksan jatkuvasti etsiä uusia kehitystapoja kropalle. Nautin suuresti luonnossa liikkumisesta ja ulkoaktiviteeteista ja saan näistä runsaasti energiaa arjessa jaksamiseen.

Luonteeltani olen erittäin ihmisläheinen ja se näkyykin päivittäisenä rupatteluna kuntosalilla.  Valmentajana olen omistautunut työhöni ja pyrin jatkuvasti kehittämään omaa ammattiosaamistani. Olen omaksunut oman tyylini valmentaa ja ohjata ihmisiä kohti tavoitteitaan. Valmennuksessani koen tärkeäksi sen, että olen läsnä ja välitän aidosti asiakkaistani.

Valmennustyylini on rento mutta määrätietoinen. Asiakkaan kokonaiskuormituksen huomioiminen (työt, vapaa-aika, arki ja muut harrastukset) on ehdottoman tärkeää, sillä kokonaiskuormituksen hallitsemisella on suuri rooli valmennuksen ohjelmoinnissa ja asiakkaan kehittymisessä. Kolmen kombo – lepo, ravinto ja liikunta ovat treenaamisen tärkeimpiä peruspilareita.

Joonas

Olen kuusamolainen maalaispoika. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) sekä lisensoitu personal trainer ja voimavalmentaja (Trainer4You). Olen valmentanut kolme vuotta Rovaniemen kiekon 13-15 vuotiaita junioreita, urheiluvalmennus on siis lähellä sydäntäni.

Nuorempana hiihdin kilpaa 14 vuotta, mutta nykyään aikaa kuluu jääkiekon sekä kuntosaliharrastuksen parissa. Olen harrastanut kuntosalia useamman vuoden ajan ja olen erittäin motivoitunut treenaaja.

Haluan tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen valmennusosaamisen, jotta saavutetaan hyviä tuloksia asiakkaan tavoitteeseen tähdäten. Oma valmennusfilosofiani perustuu kovaan ja monipuoliseen työhön. Vahvuuteni on ihmiskehon toiminnan tunteminen ja ihmisläheinen sekä yksilöivä valmentaminen. Liikkumisen ja ravinnon tulee olla mielekästä, koska se kannustaa ja luo hyvän fiiliksen mikä taas motivoi ihmistä pitkäjänteiseen työhön.