Anna

Moi! Olen 25-vuotias vahvaa Oulun murretta puhuva nuori nainen. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (amk). Olen kouluaikana toiminut taitovalmentajana ja fysiikkavalmentajana Rovaniemen Olympic Training Centerissä. Käyn paraikaa Trainer4you:n pt-koulutusta.

Oma lajitaustani on jalkapallo joka on sittemmin jäänyt harrastukseksi. Olen motivoitunut kuntosalilla puurtaja ja jaksan jatkuvasti etsiä uusia kehitystapoja kropalle. Nautin suuresti luonnossa liikkumisesta ja saan siitä energiaa arjessa jaksamiseen.

Luonteeltani olen erittäin ihmisläheinen ja se näkyykin päivittäisenä rupatteluna kuntosalilla.  Valmentajana olen omistautunut työhöni ja pyrin jatkuvasti kehittämään omaa ammattiosaamistani. Olen omaksunut oman tyylini valmentaa ja ohjata ihmisiä kohti tavoitteitaan. Valmennuksessani koen tärkeäksi sen, että olen läsnä ja välitän aidosti asiakkaistani. Valmennustyylini on rento mutta määrätietoinen.

Asiakaskertomusten mukaan mitä kovempaa asiakas treenaa sitä suuremman hymyn se saa kasvoilleni!

Joonas

Olen 29-vuotias kuusamolainen maalaispoika. Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi Lapin amk:sta ja erikoistunut jääkiekko- sekä ravintovalmennukseen. Tällä hetkellä toimin valmentajana Rovaniemen Kiekon C1-junnuille. Valmentajana olen toiminut vasta kaksi vuotta, mutta jo sinä aikana olen ollut mukana useilla jääkiekkoliiton leireillä ja koulutuksissa. Suoritan tällä hetkellä Trainer4you:n pt-koulutusta.

Nuorempana hiihdin kilpaa 14 vuotta, mutta nykyään aikaa kuluu jääkiekon sekä kuntosaliharrastuksen parissa. Olen harrastanut kuntosalia useamman vuoden ajan ja olen erittäin motivoitunut treenaaja. Seuraan aktiivisesti salikulttuurin kehitystä ja olen kiinnostunut kuntosalilaitteista, niiden mekaniikasta ja käyttökelpoisuudesta.

Haluan tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen valmennusosaamisen, jotta saavutetaan hyviä tuloksia asiakkaan tavoitteeseen tähdäten. Oma valmennusfilosofiani perustuu kovaan ja monipuoliseen työhön. Vahvuuteni on ihmiskehon toiminnan tunteminen ja ihmisläheinen sekä yksilöivä valmentaminen. Liikkumisen ja ravinnon tulee olla mielekästä, koska se kannustaa ja luo hyvän fiiliksen mikä taas motivoi ihmistä pitkäjänteiseen työhön.

Muista; se mitä teet, näkyy
ja se mitä et tee, näkyy
#stayhungry