Joonas

Olen kuusamolainen maalaispoika. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) sekä lisensoitu personal trainer ja voimavalmentaja (Trainer4You). Tällä hetkellä kouluttaudun ravintovalmentajaksi (Trainer4you) ja valmistun syksyllä 2022.

Olen valmentanut kolme vuotta Rovaniemen kiekon -03 syntyneitä junioreita, kaksi vuotta Kärppien -06 syntyneitä ja nyt alkaa ensimmäinen vuosi Kärppien -08 junnujen kanssa. Urheiluvalmennus on siis lähellä sydäntäni. Suoritan samalla Jääkiekkoliiton 3.Tason valmentajakoulutusta, josta valmistun keväällä 2023.

Nuorempana hiihdin kilpaa 14 vuotta, mutta nykyään aikaa kuluu jääkiekon sekä kuntosaliharrastuksen parissa. Olen harrastanut kuntosalia useamman vuoden ajan ja olen erittäin motivoitunut treenaaja.

Haluan tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen valmennusosaamisen, jotta saavutetaan hyviä tuloksia asiakkaan tavoitteeseen tähdäten. Oma valmennusfilosofiani perustuu kovaan ja monipuoliseen työhön. Vahvuuteni on ihmiskehon toiminnan tunteminen ja ihmisläheinen sekä yksilöivä valmentaminen. Liikkumisen ja ravinnon tulee olla mielekästä, koska se kannustaa ja luo hyvän fiiliksen, mikä taas motivoi ihmistä pitkäjänteiseen työhön.